Broget puttetæppe

Lissy Kristensen, Hobro, har syet puttetæppet med det livlige udseende, og Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe har doneret mellemfor og bagside.

Mangefarvet puttetæppe

Lissy Kristensen, Hobro, har syet puttetæppet med det livlige udseende, og Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe har doneret mellemfor og bagside.

Tøsetæppe

Karin Holme Frederiksen skriver: “Det var planen, at 4×4 blokkene skulle have været alle mulige farver fra restebunken, blokkene blev syet, men jeg kunne slet ikke finde ud af at bruge dem, blev totalt forvirret i hovedet af at se på det. Sjovt nok, for jeg kan godt lide, at andre gør det. Det blev så det mere sikre valg: pink, blåt, hvidt og gråt”.

To ens puttetæpper

Medlemmer af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe har to ens puttetæpper, som Lissy Kristensen, Hobro, har monteret og quiltet.

Skæve stjerner

Lissy Kristensen, Hobro, har syet det smukke puttetæppe. Viborg Patchworkforenings velgørenhedsgruppe har doneret mellemfor og bagside.

DPF’s generalforsamling

Monteringssæt til udlevering ved DPF’s generalforsamling i Vejle, skal bestilles hos mig senest på mandag 19/8. Du kan også hente stofpakker hos os.
Vi modtager geydelapper og færdige tæpper og toppe, der overholder vores mål og vi modtager meget gerne julepynt, dækkeservietter, punge etc., der kan sælges hos Julemærkehjemmene.

4 kasser stof

Fra Kirsten Valgren, Måløv, har vi modtaget 4 store kasser fulde af dejlige stoffer. Vi siger mange tak!

Tæppe og grydelapper

Lone Petersen, Næstved, har syet puttetæppet med indrammede blokke i donerede stoffer. Bagsiden er doneret af Lis Borup, Næstved. Lone har også syet 6 par grydelapper med grøntsager, alle med lomme på bagsiden (børnene er meget glade for de lommer).

Atter en dejlig donation

I går hentede jeg (Lisbeth Adrian) en rigtig dejlig donation hos Irene Jerløv, Næstved. En stor sæk fuld af mellemfor i forskellige størrelser, et par store stykker stof, lidt UFO blokke og en hyggelig dame til at holde styr på løsdele på sy bordet. Jeg har allerede samlet mellemfor i stykker passende til 7 puttetæpper, og der er stadig en halv sæk fuld.

Browsing the Web og Summer Camp

Lisbeth Lau Adrian skriver: “Browsing the web”, et mønster af Karla Akexander, som jeg faldt for og har syet af donerede stoffer. Til bagsiden dykkede jeg i restekasserne og syede “Summer camp”, et mønster fra Missouri Star Quilts”.

Crazy blokke

Lisbeth Lau Adrian skriver: “Diverse små stofstumper og skæve strimler samler jeg til crazy blokke på 20×20 cm. Her er et puttetæppe, hvor jeg har sat grønt gitter imellem”.

Regnbuetop

3 “halve” jellyrolls en rød, en sort/grå og en gul/grøn, blev til denne “regnbue-top”. Sjov og udfordrende at sy, mønsteret har jeg set i Hendes Verden for mange år siden. Syet af Lisbeth Adrian.

Flotte farver

Toppen er syet af Inger Olsen, Tølløse, af stoffer fra tantetræf. Inger kan altså noget med at sætte farver sammen og få rester til at ligne en million! Quiltet af Lisbeth Adrian med mellemfor finansieret af bogsalg og doneret bagside.

Flot rød top

Flot rød top til puttetæppe indleveret anonymt på DPF Træf 2023. Quiltet af Lisbeth Adrian med mellemfor finansieret af bogsalg og bagside doneret af Lis Borup, Næstved.

Stor donation af gevinster

Vi har modtaget en dejlig donation fra Anne Lise Jensen, Nysted. Massevis af dejlige ting, Julemærkehjemmene kan sælge eller bruge som gevinster i lotterier. Til tæppetanterne er der 3 ruller vlieseline og gode bøger. Anne Lise har også syet 20+ søde bamser, vi sender videre til gruppen “Bamser til Julemærkehjemmene “.

Zigzag restetæppe

Tina Kronborg, Køge, har syet denne dejlige kulørte top og medgivet bagside og lukkekant. Lisbeth Adrian har quiltet med mellemfor finansieret af bogsalg.

Skuffetæppe

Sådan kalder Birgit Glüsing det fine røde puttetæppe. Stjernerne stammer fra Birgits undervisning på kurser tilbage i 90´erne, sjovt at tænke på, at Birgit har gemt dem i så mange år.

Hirtshalstæppe

Karin Holme Frederiksen, Skørring, har syet det lilla puttetæppe efter mønster fra Hannes Patchwork. Mellemfor er finasieret ved bogsalg.

Stor stofdonation

4 sække stof hentet hos Birgit Munch, Viborg. Det ene billede viser indhold af 1 sæk – der er stof til et par tæpper… Tak til Birgit.

Mange nuancer rødt

Inger Olsen, Tølløse, har syet det flotte puttetæppe af stoffer fundet på tantetræf. Tæppet er monteret og quiltet af Mette Ebbesen, Tved.

Grydelapper

88 par grydelapper hentet hos Hanne Bech, Vejerslev, nogle af dem syet af Hanne Lund og Lis Mikkelsen, hæklede, strikkede og syede i alverdens forskellige mønster (jeg kan dog se, at billedet viser samme mønster, ikke så smart gjort af mig), samt 2 par syet af Karin Hasling og 14 årige Anna Sofia.