Drager

Drager med sløjfer på halerne er syet af Annette Wandler, Skælskør. Mellemfor finansieret af bogsalg og bagside fra genbrug. Lisbeth Adrian har quiltet.

Butiksophør

Mette, som desværre har lukket sin butik Fru Udesens Kludehus, kom forbi og donerede en dejlig masse stoffer; fatquarters, større stykker og mindst 20 bagsider. Der var også en stor pose fyldt med quilteskabeloner, quiltetråd og -nåle og et stykke mellemfor.
Vi siger mange tak, Mette!

Smukke stjerner

Den smukke stjernetop er syet af Jette Carlsen, der også har doneret matchende bagside. Quiltet af Lisbeth Adrian med mellemfor finansieret af bogsalg.

Nine- og sixteen patch

Jette Schiøth, Køge, har syet denne flotte puttetæppe top med elegant kant af bortstoffer. Bagside af lyseblå fleece og mellemfor finansieret af bogsalg. Lisbeth Adrian har quiltet.

Trekanter af strimler

Connie Christensen, Hjallerup, har syet det flotte puttetæppe af strimler anvendt på en anden måde end den, vi sædvanligvis ser. Veninder har doneret bagside og mellemfor.

Brun/gylden Log Cabin

Connie Christensen, Hjallerup, har monteret Log Cabin toppen, der er doneret af en venindes bekendt! Mellemfor er finasieret ved Projekt Puttetæppers bogsalg, og bagsiden er fra veninden.